DESPRE NOI

De aproape 30 de ani, suntem lideri în producția de îngrășăminte bacteriene de înaltă calitate, dedicate nutriției plantelor și îmbunătățirii solului. Încă din 1995, produsele noastre au fost pionieri pe piața biofertilizatorilor bacterieni și au revoluționat producția agricolă, aducând calitate superioară și o preocupare profundă pentru mediul înconjurător. Avem o echipă dedicată de producție și dezvoltare internă, care asigură cele mai înalte standarde de calitate și inovație în toate produsele noastre. Pentru a oferi un serviciu complet și rapid, avem centre proprii de logistică și depozitare, asigurând o distribuție eficientă la nivel internațional. Fiecare produs din gama noastră este certificat și clasificat ca fiind potrivit pentru agricultura ecologică, reflectând angajamentul nostru constant față de sustenabilitate și protejarea mediului înconjurător.

De-a lungul timpului, am selectat cu grijă culturile bacteriene individuale pentru a obține cea mai mare vitalitate și virulență, asigurând performanțe superioare și rezultate de excepție pentru agricultori. Conceptul fundamental al biofertilizatorului nostru AZOTER® este de a fixa azotul din atmosferă și de a accesa fosfatul nefolosit și greu de dizolvat disponibil în sol. În plus, ne mândrim cu faptul că produsele noastre aduc un real avantaj economic, reducând costurile în producția agricolă primară.

 

În prezent, compania noastră de producție vinde produse AZOTER® direct sau printr-un reprezentant de vânzări în aproape 20 de țări:

mapa europy 2023

MISIUNEA COMPANIEI

Misiunea noastră la AZOTER Trading s.r.o. este să promovăm creșterea durabilă și ecologică a fertilității solului, contribuind astfel la sporirea eficienței culturilor agricole. Prin furnizarea de produse de înaltă calitate și servicii de consultanță în nutriție și fertilizare, ne propunem să aducem valoare adăugată clienților și partenerilor noștri. Principala noastră prioritate este să asigurăm produse de calitate superioară, care să sprijine sănătatea și productivitatea solului. În același timp, ne concentrăm pe crearea unor efecte economice pozitive pentru fermieri, prin reducerea costurilor cu îngrășămintele.

Pe lângă produsele noastre, oferim clienților noștri și servicii complete de consultanță. Echipa noastră de experți în nutriție agricolă și fertilizare se bazează pe prelevarea atentă a probelor de sol și plante. Analizăm agrochimic probele pentru a obține date precise și, pe baza acestor informații, elaborăm recomandări personalizate și metodologii de optimizare a nutriției culturilor agricole. Toate acestea sunt realizate în conformitate cu standardele legislative în vigoare, promovând o agricultură durabilă și respectuoasă față de mediu. Ne dedicăm în permanență dezvoltării și inovației, astfel încât să putem oferi soluții eficiente și sustenabile pentru nevoile agricole actuale și viitoare. Prin implicarea noastră activă în creșterea fertilității solului și refacerea vieții microbiene din sol, dorim să contribuim la o agricultură mai durabilă și prosperă pentru generațiile viitoare.